WWW.PLOOIFIETS.TOPLINK.BE


 H O M E
 ADVERTEREN
 NIEUWS
 VOUWFIETS TIPS
 ZONDER KETTING
 E-VOUWFIETS
 TOPMERKEN
 TEST
 VIDEOS
 BUS / TREIN ...
VOUWFIETS POPAL
plooifietsen kopen
plooifiets brompton elektrische plooifiets electrische plooifiets vouwfiets brompton mountainbike te koop birdy vouwfiets vouwfiets te koop vouwfiets kopen

ADVERTEREN VOUWFIETS

Vouwfietsen veroveren de fietspaden. We hebben een website ontworpen rond de vouwfiets, nl www.plooifiets.toplink.be. Met de zoekterm plooifiets staan we op de 1ste plaats in google.be en met de zoekterm vouwfiets op de 8ste plaats.

Adverteren op onze vouwfiets website met een banner bovenaan die vast verschijnt op elke pagina en doorlinkt naar uw website. Er zijn 5 ruimtes voorzien voor banners.

De prijs voor zo'n banner is 30 euro per jaar incl ontwerp en btw. Contacteer ons via info@toplink.be

Vouwfietsen pretenderen niet de prestaties van echte fietsen te evenaren. In hoofdzaak zijn ze bedoeld voor korte trajecten. Eenmaal dichtgevouwen kunt u deze fietsen makkelijk kwijt in de koffer van uw wagen, in een kast of in een caravan. Bij gelegenheid kunt u ze als voetganger meedragen. Toch kan er op het vlak van de draagbaarheid nog veel vooruitgang worden geboekt.

Waarop moet u letten? Vouwen. Soms vergt dat heel wat hoofdbrekens. Met de hulp van de handleiding en enige ervaring lukt het bij alle plooifietsen meestal vlot. Wielen. Hoe kleiner de wielen, hoe minder ruimte de opgevouwen vouwfiets inneemt. Helaas zorgen kleine wielen er ook voor dat uw rit ietwat onaangenamer en minder veilig wordt. Versnellingen. Is uw parcours heuvelachtig, kies dan een plooifiets met meerdere versnellingen. Een systeem met tandwielen is gevoeliger voor schokken dan een versnellingsmechanisme in de wielnaaf. Gewicht. Essentieel voor de draagbaarheid. Sommige wegen 15 kg. Volume. Let er op dat uw vouwfiets in de bergruimte kan waar u hem wilt bewaren. Afmetingen. Sommige plooifietsen zijn niet geschikt voor grote fietsers. Doe een testrit voor u de fiets koopt. Prijs. Die varieert enorm. Aanbiedingen in supermarkten kunnen interessant zijn. De duurste vouwfietsen kosten om en bij de 1.500 en het zijn niet de beste modellen. Aandrijving. Met een aandrijfriem moet u uw ketting nooit smeren. Hetzelfde geldt voor een cardan, maar die verzwaart de vouwfiets wel. Let op dat de ketting niet afloopt telkens u de fiets open- of dichtvouwt. Frame. Aluminium is lichter dan ijzer en het roest niet.justin bieber lyrics quiz -
learning french -
buy folding bike -
multiplication tables -
tapas recipes -
losing weight -
body sugaring recipe
green tea diet
  © Digitown Webdesign  -  info@digitown.be
LINKPARTNERS VOUWFIETSEN

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze vouwfiets link op uw site en wij linken terug.

www.plooifiets.toplink.be

Vouwfiets Linkpartners ...