WWW.PLOOIFIETS.TOPLINK.BE


 H O M E
 ADVERTEREN
 NIEUWS
 VOUWFIETS TIPS
 ZONDER KETTING
 E-VOUWFIETS
 TOPMERKEN
 TEST
 VIDEOS
 BUS / TREIN ...
PLOOIFIETS TEST
plooifietsen kopen
vouwfiets brompton elektrische vouwfiets electrische plooifiets vouwfiets brompton mountainbike te koop birdy vouwfiets vouwfiets te koop vouwfiets kopen

VOUWFIETS MERKEN

vouwfiets batavus

Plooifiets Batavus

Wie gaat voor kwaliteit, zit goed op een Batavus vouwfiets! Hoogwaardige materialen zoals het sterke 7005 aluminium in combinatie met kwaliteitsonderdelen zorgen voor jarenlang fietsplezier. De Batavus-fietsen zitten goed in de lak met maar liefst 5 laklagen Batavus monteert op een groot aantal vouwfietsen verende onderdelen. Oneffenheden in het wegdek worden zo comfortabel opgevangen. De juiste zithouding stel je gemakkelijk in met de verstelbare zadelpen. Maak het dieven lastig met het unieke in het frame geďntegreerde slot Een Batavus mag gezien worden! Stijlvolle en trendy kleurcombinaties wisselen elkaar af door de gehele Batavus-collectie.

vouwfiets beixo

Plooifiets Beixo

De Beixo vouwfiets is een compacte vouwfiets met een cardan aandrijving. Hierdoor heeft u nooit meer last van een smerige ketting. De Beixo plooifiets heeft het rijcomfort van een volwassen vouwfiets, dus ook geschikt voor langere afstanden.

vouwfiets birdy

Plooifiets Birdy

Sinds 1993 worden er in het Duitse Darmstadt vouwfietsen geproduceerd door Markus Riese en Heiko Müller. Deze plooifietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit, compact en in alle omstandigheden inzetbaar. Het nieuw frame van de Birdy plooifiets is gemaakt uit twee halve schalen die door een robot-lastechniek aan elkaar worden gelast. Dit maakt het mogelijk om een frame met vloeiende vormen te maken. Het frame is daardoor 150 gram lichter en ook stijver geworden.

vouwfiets brompton

Plooifiets Brompton

De Brompton plooifiets is de kleinste en meest geprezen vouwfiets ter wereld. Een Brompton evenaart een goede sportfiets. De Brompton vouwfiets is zeer gemakkelijk mee te nemen in auto, trein boot of bus. In combinatie met het openbaar vervoer vormt de Brompton een veelal snel en goed alternatief voor de auto. Als een van de weinige vouwfietsen is de Brompton zeer geschikt voor mensen met lange benen. Hier raden wij een telescopische zadelpen voor aan. De Brompton is leverbaar in meerdere typen. Er zijn ook titanium versies verkrijgbaar, die ongeveer een kilo lichter zijn dan de standaad versies.

vouwfiets dahon

Plooifiets Dahon

Dahon is in 1976 opgericht door wetenschapper Dr. David Hon. Dr. Hon werkte 7 jaar tot er een perfecte vouwfiets was ontstaan. Een plooifiets die alle manieren van transport aan elkaar knoopte: treinen, metro’s, bussen, boten, vliegtuigen en auto’s. Nu: 1,5 miljoen fietsen later, kunnen we zeggen, dat Dahon een ommezwaai teweeg heeft gebracht.

vouwfiets di blasi

Plooifiets Di Blasi

Di Blasi heeft misschien wel het mooiste en snelste vouwsysteem van alle vouwfietsen. Wanneer je het zadel naar voren drukt vouwt het achterwiel zich onder de fiets. Daarna vouw je het stuur ook naar voren totdat dit tegen het pakket aan gevouwen zit. Gelijk tijdig vouwt het voorwiel ook onder de klapfiets. Vouwpedalen opklapen en binnen 10 seconden is de plooifiets gevouwen. Er is keus uit diverse kleuren en ook wordt er tegen meerprijs een roestvrije uitvoering geleverd.

vouwfiets giant

Plooifiets Giantvouwfiets ori

Plooifiets Ori

De ORI vouwfiets is een duurzame, lichte plooifiets met hoogwaardige vouwcomponenten. Vouwbaar in 15 seconde! De Ori plooifiets is ontworpen in Engeland en wordt geproduceerd in Taiwan.

vouwfiets strida

Plooifiets Strida

De Strida 5 vouwfiets is een verfrissing in de wereld van de vouwfietsen. Naast het strakke uiterlijk is het aluminium frame ijzersterk. Door het ingenieuze vouwsysteem is het mogelijk de pedalen en het stuur binnen 10 sec. in en uit te vouwen. Het frame van de Strida vouwfiets bestaat uit '7000 series powder-coated aluminium'. Het frame is roestvrij, licht en duurzaam. De kevlar aandrijfriem is duurzaam en hoeft niet gesmeerd te worden. Door de ingebouwde vering geeft het zadel veel comfort. Het zadel is in hoogte verstelbaar. Door het ontwerp zit u goed rechtop en heeft u een goed overzicht. De 16'' aluminium wielen zijn roestvrij en vergen nagenoeg geen onderhoud. Ondanks dat de Strida geleverd wordt met één versnelling, zult u nooit het gevoel hebben te kort te komen. Sterker nog, u accelereert snel en de kruissnelheid bedraagt circa 15-20km/h.
  © Digitown Webdesign  -  info@digitown.be
LINKPARTNERS

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze link op uw website en wij linken terug.

www.plooifiets.toplink.be

Overzicht Linkpartners ...